Attachments are dropped during the Webpurchasing or WebInvoicing approval process

When an approver in an approval rule logs into WebPortal to approve either a Requisition or a Web Invoice where a document was initially attached by the submitter, the attachment appears to have been dropped from the record when the approver opens the record. No error message occurs. This could be sporadic and does not happen every time.  This can occur if the previous approver clicks Save or Finalize very quickly after approving, but before the system catches up to display the 1 attachment. The previous approver may be clicking finalize or save when the number of attachments displays a 0 before updating to show 1.
Click Chat with Support and reference this article.

Environment

 7.86.93, patch 3 ; WebPortal 7.86.63.0

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.